Thaiboxing

Wij beschikken over verschillende groepen en lessen voor het thaiboxing. Recreanten, gevorderden en ook wedstrijdvechters. Ook de jeugd is van harte welkom om te kunnen sporten in de lessen speciaal voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Deze lessen worden gegeven door onze ervaren trainers.

De jeugdgroepen zijn verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën en niveau’s. Zo zijn er lessen voor beginnende jeugd, gevorderde jeugd en wedstrijd jeugd. Bekijk hier het rooster voor de tijden van de jeugdlessen.

Voor volwassenen is er een ruim aanbod van lessen voor het thaiboxen zowel in de ochtend als in de avond. Van thaibox lessen tot intensieve bokzaktrainingen gegeven door onze ervaren trainers. Bekijk hier het rooster voor de tijden van de recreanten lessen.

Voor de dames, die liever alleen met vrouwen willen trainen, bieden wij een Ladies Only thaibox groep aan. Deze wordt gegeven door een vrouwelijke trainer. De trainingsruimte wordt dan ook afgeschermd zodat er in alle rust getraind kan worden. Bekijk hier het rooster voor de tijden voor de dameslessen.

U bent van harte welkom voor een proefles. Deze is de eerste keer gratis.

Menu