Personal Training

Fitness

Bij ons is het mogelijk om personal training te krijgen in de fitness, in combinatie met voedingsadvies en trainingschema’s. Er wordt dan 1-op-1 gewerkt of in klein groepsverband. Hierbij worden verschillende trainingsmethodes gehanteerd. Denk aan krachttraining met apparaten of training waarbij er alleen met lichaamsgewicht gewerkt wordt. Dit zou ook in combinatie kunnen met thaibox- en of pads training. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we samen bekijken welke doelen u wil behalen en op welke manier wij dit het beste kunnen verwezenlijken.

Thaiboxing

Hierbij kunt u denken aan pads training om uw conditie of uw techniek te verbeteren. Pads training is ook zeer geschikt als cardio training om bijvoorbeeld af te vallen. Dit zou ook in combinatie kunnen met fitness.

De mogelijkheden zijn eindeloos en aan te passen op uw persoonlijke wensen. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we samen bekijken welke doelen u wil behalen en op welke manier wij dit het beste kunnen verwezenlijken.

Menu